Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
jestem tu od 17 lat i tych nowych to do paki i deport jak kiedys bylo ... cpia pije i robia opinie bo jak oni mowia NL jest nasza
cpuny i debile!!!!!!!!!!!!!!

()
nie wiem kto pisze te wypowiedzi? wiem jedno za takie kulenie glowy w dol kiedy po raz kolejny nas atakuja i traktuja gorzej od jeban#go turasa ,marokana i czarnucha powinniscie dostac zakaz POWROTU DO NASZEJ OJCZYZNY! jestem ze slunska napisza po polsku bo nie ruzumiecia ja! jestem z gornego slaska wy wszyscy mowicie o nas ze nie jestesmy prawdziwymi patryjotami to dla czego zawsze stoimi za wami murem kiedy wy sie zawsze kulicie ,przepraszacie i przyznajecie sie ze jestescie gorsi!?! glupcy! co holendrzy nie pija nie pala nie cpaja? sami sobie etykiete wolnego i luznego kraju przypieli to dla czego kiedy caly swiat tu przyjezdza i robi dokladnie tak samo jak my to jest ok bo turysta ,bo z innego kraju to mu wolno a polakowi nie! mieszkalem na cyprze ,szkocji i wszedzie nas traktuja z gory! czemu? bo frajerzy kula glowy w dol i przepraszaja! to prawda ze przyjezdza tu masa loudzi nie znajaca jezyka ja tez nie znalem jak wyjezdzalem i bylem jebany jak tylko sie da do najgorszej roboty ale sie ogarnalem jezyk opanowalem i nie dalem sobie wchodzic na glowe bronilem flagi nigdy nie plulem na wasze polskie godlo zawsze murem za polska choc rozkradla nasz piekny kasek ziemi jak tylko sie do! a wy tak dajecie sobie wchodzic na lep! nie dzieciaki sa winne ,one nic nie zrobily to nasz system tak nas wychowal to wina centrali systemu .politykow onui nawet nie potrafia uchwalic ustawy o narodowej placy minimalnej w wys 2000 zl za kazda prace co to jest? pierdole tych wszystkich brudasow i holendrow jestem dumny jestem bialy jestem polskim hanysem a za 2 lata EURO u nas i holendzy maja wpierd@l pewny

()
jak wyjezdzalem i bylem jebany jak tylko sie da do najgorszej roboty ale sie ogarnalem jezyk opanowalem i nie dalem sobie wchodzic na glowe bronilem flagi nigdy nie plulem na wasze polskie godlo zawsze murem za polska choc rozkradla nasz piekny kasek ziemi jak tylko sie do! a wy tak dajecie sobie wchodzic na lep! nie dzieciaki sa winne ,one nic nie zrobily to nasz system tak nas wychowal to wina centrali systemu .politykow onui nawet nie potrafia uchwalic ustawy o narodowej placy minimalnej w wys 2000 zl za kazda prace co to jest? pierdole tych wszystkich brudasow i holendrow jestem dumny jestem bialy jestem polskim hanysem a za 2 lata EURO u nas i holendzy maja wpierd@l pewny

()
czemu my nigdy nie damy sobie wam polokom wmowic jak mamy godac jak mamy zyc co robic i jacy nie jestesmy? bo znamy historie wiemy co sie wydarzylo znamy swoja wartosc ,jeatesmy dumni z tego kim jestesmy i co mamy i nigdy nie kulimy glowy! LICZY SIE INO GORNY SLUNSK!

()
obyscie sie opamietali w pore bo polska upada przez politykow i przez takich polokow jak wy! a my bedziemy sie tym razem przygladac z boku my Aryjska sila i Slowianska duma! Autonomia dla Slaska! nie chce zyc w kraju w ktorym narodowa duma i honor zostala zapomniana wraz z odejsciem ostatniego krola! co tu wiecej byda godoc?

()
Początkujacy
HOLENDRZY SA TACY SAMI JAK MY POLACY CHLAJĄ ĆPAJĄ DRĄ PYSKI I SIE NA OKRĘTA BAWIĄ !!!!!COP Drugi na dACHU CHODUJE MARYCHE WIATRAKI ZASRANE

()
Początkujacy
czepiaja sie nas polakow bo juz nie maja kogo czarnochy sie sie nie daly marokanie tez chociaz w jakims tam roku chcieli ich odeslac do domow placac pieniedze teraz na nas kolej.wiatraki sa dobre jak cos potrzebuja od kokos a jak sa zbyteczni to juz cos zawsze im nie pasuje .na poczatku bylismy dobrzi dobry sumienny pracowity narod lubiacy sie zabawic a teraz co juz nie dobrze juz nie pasuje z calego swiata ludzie do holandii przyjezdzaja szukac pracy ale my nie wyrywamy torebek staruszkom nie napadamy na nieletnich rowerzystow niech tym sie lepiej zajma a ze co ze troche wypijemy po calym tygodniu pracy w koncu trzeba sie zabawic problemy razwiazujemy pomiedzy soba i jesst dobrze a ze wsklepach po polsku rozmawiamy a po jakiemu mam z ojcem rozmawiac po chisku jestem tu bo tak wyszlo i juz ale czasami jak patrze tych zaklamanych tchorzliwych holendrow to mi sie zygac sie co dobra koncze bo sie rozpisalem powodzenia

()
Początkujacy
na ta opinie przeciez zapracowali sobie od wielu lat pracujacy tutaj Niemcy, bo przeciez takimi paszportami sie okazywaliscie, prawdziwego Polaka szanuje tutaj kazdy, ale to te miejszosci narodowe podpisujace sie wiecznie Nemieckim paszportem NAROBILY PRZEZ LATA SYFU, A TERAZ MY RODOWICI POLACY DOPIERO TO ODCZOWAMY.
A WIEKRZOSC WYPOWIADAJACA SIE NA TYM FORUM WIE O CZYM MOWIE, wiec zastamowcie sie zanim cos zaczniecie pisac obywatele Niemiec.
Pozdrawiam jaro

()
Początkujacy
jestem tu 3 lata poznalam dosc dobrze plakow i holendrow kazdy z nas ma swoje wady holendzrzy to taki zaklamany narod ze az wstyd terefere haj baj to tylko maski a tak naprawde to srodeczek zupelnie inny ostatnio mialam przyklad w najblizszej rodzinie mojego syna za to ze mial 3 wedki a nie dwie podczas wedkowania zamkneli w areszcie strasznie go ponizali potraktowali go skandalicznie tylko panowie nie wiedzieli jaki bedzie final a final jest taki ze nie trafili na glupich zlozylismy skarge oczywiscie ile nam stwarzali problemow i zakonczy sie u nas w polsce beda musieli sie ostro tlumaczyc pobili go szkoda slow a polacy? no coz tez mi niekiedy za nich wstyd szczegolnie jak sie z nimi pracuje ,bron boze . kabluja zazdrosni a gorsze od chlopakow sa dziewczyny te mlode

()
Początkujacy
ktorzy ciezko pracują, dbają o rodzinę i nie stwarzają zadnych problemow. Za to problemy stwarzaja Marokanczycy, ktory zmuszają młode 14letnie Polki ze szkol do prostytycji, jako loverboys, dzgają Polakow nożami itp. Polak moze wypije, ale poza tym nic złego nie robi. Holendrzy są hipokrytami do kwadratu, dyskruyminują wlasnie Polakow i innych wschodnioeuropejsczykow, bo SIE ICH NIE BOJA TAK JAK ISLAMITOW. Islam to u nich swieta krowa, ale ze strachu, bo ich mogą wysadzic itp. A Polak najwyzej upije sie i rozwali samochod. Dlatego łatwiejsza jest nagonka na Polakow, nie znajacych holenderskiego. A nie znają, bo to nie jest jezyk swiatowy i na te pare miesiecy czy lat pracy nie ma co sie go uczyc. Polacy poza tym wcale nie chca zostawac w Holandii - z tego, co słuysze, do mieszkania Holandia sie nie nadaje, nie podoba sie. Polak zarobi i wyjedzie, nie bójcie sie Holendrzy. I zapamietajscie sobie - za wiele lat bedziecie pluc sobie w brode, bo lepszy byl Polak niz muzułmanin.

Bliżej nas